Мазилките покриват външните и вътрешни елементи Мазачески работина сградите. Мазилката в зависимост от своя състав и предназначение задават и завършения вид на фасадите.
За вътрешни помещения се използват варопясъчни, гипсови и други видове мазилки. Варовите мазилки се произвеждат от естествени материали и затова са напълно екологични и природосъобразни. Те спомагат на стените да „дишат” и да поддържат подходящ микроклимат в помещенията. Поради тази причина, когато отидете в старата селска къща на баба ви, на сутринта се чувствате отпочинали и свежи. Други мазилки използвани за оформяне на външния облик на сградите са различните минерални мазилки, пръскани, драскани, влачени, с възможност за изпълнение в най-различни цветове, според желанието на клиента.
   Според нас за да постигнете дълготраен ефект, винаги трябва да изхождате не от цената на един продукт, а от дълготрайността, която ще получите. В последните години се нагледахме на фасади, които след първия дъжд сменят цвета си. Това е защото се използват материали със съмнителен произход без сертификати и гаранции, поставяни от хора, които на другия ден не може да откриете камо ли да търсите гаранции.

 

Информирайте се за пакетните цени

 

Мазачески услуги цени

  Открийте ни в социалните мрежи