Основен производител на профили за прозорци, врати и окачени фасади в България е фирма Стилмет. Системата ЕТЕМ се отличава със своята здравина на профилите и стабилна конструкция. Комбинираните преси позволяват голямо разнообразие от серии с различен дизайн. Заводът за производството на алуминиеви профили се намира в град София.

   Девор ООД е официален дистрибутор на продуктите, произведени от фирма Ролпласт. През 2005 година  двете фирми сключиха договор за фрайнчайзинг, като с този акт фирмата увеличи значително продуктовото си разнообразие. Фирма Ролпласт е водещ производител на външни ролетни щори, вътрешни роло и вертикални щори, плисе щори и ПВЦ дограма от немски профил. Произвоствената база на фирма Ролпласт се намира в град Костинброд.

   Фирма Камакс е водещ производител на алуминиеви хоризонтални щори, тенти, сенници, вертикални и роло щори. Производството на щорите се извършва в град Тетевен.

   Баумит е фирма със световен опит в областта на сухото строителство. Продуктите на фирмата се отличават с високо качество и дълъг период на експлоатация. Изолационните продукти имат висока плътност. Завършващите мазилки ви гарантират комфорт и красота във всеки детайл.

   Хамър пласт са български профили за прозорци и врати, произведени с помощта на австрийска и немска компании. Хамър пласт са първите в България, екологично чисти бели и цветни профили, и отговарят на всички европейски и международни изисквания за качество. Профилите са подходящи за екстремните условия в България. Нашата фирма работи успешно с профилите на Хамър пласт повече от 2 години. Производител на профилите е фирма Чукурови в град Стара Загора.

   Вайс профил е най-големият производител на ПВЦ профили за прозорци и врати в България. От 2005 година фирма Девор ООД работи с продуктите на Вайс профил както за ПВЦ прозорци и врати, така и с алуминиевите профили, отличаващи се с богата гама от цветове и дървесни декори. Производствената база е в град София.

  Открийте ни в социалните мрежи