Гипскартон описание

Ако искате да обновите вашата мансарда и даГипскартон монтирате разделителна стена, гипсокартонът е очевидният предпочитан материал за тази работа. Плоскостите от гипсокартон се монтират лесно и благодарение на това, че са леки, могат да бъдат използвани почти навсякъде. Ако няма съществуваща конструкция, върху която да бъдат монтирани плоскостите, може да направите собствено разпределение и да направите дървена конструкция.


Нашата услуга - поставяне на гипскартон

За да се покрият бетонни стени с гипсокартон, е нужно преди това да се закрепи с метални елементи рамка от дърво или от метални профили. Преди началото на работа е нужно добре да се сметне конструкцията: важно е на местата където се съединяват два листа да има профил поне 7,5 см. Вертикалните дъски или профили се забиват към стената с пирони не по къси от 6-7см

 

Какво тряба да знаем за гипскартона?

Ще разгледаме два начина за монтаж на гипсокартон: монтаж на гипсокартон на конструкция и монтаж на гипсокартон чрез лепене. При монтаж на гипсокартон на конструкция е важен наборът от инструменти. Необходими са следните инструменти: прав ъгъл, молив, чертилка, макетен нож, винтоверт, перфоратор, чук, нивелир 2 м., ролетка, ренде, ножици за ламарина, трион за гипскартон.

 

Информирайте се за пакетните цени

 

Поставяне на гипскартон цени

  Открийте ни в социалните мрежи