Качествена шпакловка

Целта на шпакловката е да получите идеално прави и гладки стени преди да преминете към етап боядисване. Основата се грундира за да се избегнат надуването и отлепяне на мазилката след шпакловането.

шпакловка


Смеси за шпакловка

В съвременното строителство с навлизане на нови продукти и предложения от различни производители се увеличават видовете смеси, използвани за заглаждане на стените и таваните. Гипсовите лепила влагани при ремонт и ново строителство са с отложено време за съхнене, което дава възможност за по-дълго време за обработка, улеснявайки работата на майсторите. При ремонт това дава голямо предимство, защото позволява работа на парче. Гипсовите смеси и лепила са хидроскопични и поемат влага така, че при закупуване на материали за вашия ремонт трябва добре да си оразмерите количествата.

 

Шпакловка - за нашата услуга

Когато поръчвате ремонтни работи при нас, ние организираме закупуването, доставката на материалите, като при необходимост можем да ги съхраняваме на склад. Преди нанасяне на гипсови покрития върху нови стени и тавани, основата задължително се почиства от прах, петна от кофражни масла и други замърсители. След почистване, стените се грундират и след изчакване на технологичното време за свързване може да се пристъпи към нанасяне на шпакловъчните смеси.

 

Информирайте се за пакетните цени

 

Шпакловка цени

  Открийте ни в социалните мрежи