Установено е, че до 37% от топлината в помещенията ПВЦ дограма перниксе губи от недобре изолирани прозорци. Професионалното поставяне на качествена PVC дограма ви гарантира до 2 пъти намаляване на разходите за отопление. Степента на топлоизолация зависи от вида на стъклото, неговата дебелина и разстоянието между стъклата.
 По показатели добра топлоизолация може да бъде постигната при употребата на:
- PVC профили с технически характеристики, позволяващи устойчивост на чести температурно влажни колебания с диапазон от - 50 до + 50 градуса.
- Количеството на въздушните камери в конструкцията на PVC профила - минимум 3, оптимално 4 и повече.
- Дебелината на външните стени на PVC профила, определяща неговата здравина, не трябва да е по-малка от 3 мм.
- Дебелината на PVC профила (на крилата и рамките) - минимум 60 мм.
- Дебелината на стъклопакета не по-малко от 24 мм, при по-студени и влажни райони двоен стъклопакет от 32 мм с три стъкла.
- Височината на припокриване между крилото и рамката - не по-малко от 8 мм.
- Употребата на ниско емисионни или т.нар. К-стъкла позволява отразяването и инфрачервеното излъчване на до 70% от топлоенергията, така тя не напуска помещението.  По този начин през зимата в стаята е топло, а през лятото - прохладно.
 Качественият стъклопакет, професионалният монтаж и надеждният обков на PVC дограмата са достатъчни условия за постигане на добра шумоизолация. PVC профилите, които използваме са със съвременен дизайн. Това придава изисканост и елегантност на готовите продукти и позволява различни конфигурации в дизайна на интериора. Предлагаме бели, цветни или имитиращи дърво PVC дограми.

 

Подпрозоречни дъски - съвети

Подпрозоречните дъски притежават свойствата на PVC прозоречните профили - не гният, не се напукват, трудно възпламеними са и абсолютно водонепроницаеми. Те са изключително здрави и с добри топлоизолационни свойства.
Придават естетичен и завършващ вид на дограмата. Те имат устойчив горен слой от висококачествено PVC фолио съвместимо с предлаганите на пазара профили PVC дограма.
Поставянето на външен перваз на дограмата затваря отворите, спестява нейното измазване и обработването на зида отвън.
При поставяне на нова дограма - външните подпрозоречни первази се вграждат заедно с прозореца като са подходящи за монтаж под него.
При съществуваща дограма - външните подпрозоречни первази е възможно да се добавят след монтиран прозорец. Най- често това се налага при реновиране на сградата или след поставяне на външна топлоизолация.

 

ПВЦ дограма "Девор 90" Перник

За производството на нашата ПВЦ дограма, ние дограма перникизползваме качествените профилни системи Hammer plast 4 и 6- камерни. Тези профилни системи са екологично чисти, осигуряващи добра топло, звуко и хидроизолация. Системите са съвместими със стъклопакети 24 и 32мм, позволяващи още по-добра топло и звукоизолация. Стъклопакетите, които предлагаме са с високо качество и конкурентни цени. За всички продукти, които предлагаме вие получавате 24 месеца гаранция.

   Фолираните профили, произведени от профилните системи Hammer plast гарантират дълготрайност на покритието и качество на крайния продукт. Използването на студеноогънати армировъчни профили 1,5 – 1,7мм още повече повишава качеството на прозорците и вратите, произведени от нас. Изключително конкурентната цена на 4 и 6 камерните профили повишава интереса към продуктите с марка Hammer plast. По-добрите топлоизолационни характеристики, както и качеството на гумените уплътнители водят до по-дълъг експлоатационен срок.

 

Ценоразпис на алеминиева и ПВЦ дограма

  Открийте ни в социалните мрежи